FORGOT YOUR DETAILS?

Despre

Salut! Sunt Georgiana si de vreo 5 ani sunt antreprenor in domeniul creativ. Am lucrat si am dezvoltat un business profitabil cu florile din hartie si decoratiuni pentru petreceri.

In felul asta, am inteles ce si cum trebuie sa faci astfel incat afacerea ta sa creasca de la hobby la job-full time.

 

Atunci cand ai o pasiune si faci diverse lucruri din placere , e minunat! Cred ca e si mai minunat daca le poti vinde si te poti intretine din asta. Eu la inceput  faceam diverse decoratiuni si le aratam sotului. Frumos ,dar inutil ,bineinteles! Nu era in masura sa le aprecieze, nu era publicul meu tinta. Nu trebuie sa te descurajezi!

Ca sa iti duci afacerea la un alt nivel, nu e suficient sa postezi pe Facebook sau in diverse grupuri. Vei vedea ca like-urile nu se convertesc si te intrebi de ce. Sunt totusi atatia oameni care au dat like si atat de multi prieteni care au vazut postarea, dar nu comanda nimeni.  Trebuie sa treci de nivelul asta si sa intelegi intreg procesul , sa ai o viziune de ansamblu asupra propriei tale afaceri.

Pare complicat ,dar nu e chiar asa. Si eu am trecut prin acea perioada de inceput si stiu ca e greu. Dar am izbutit, am invatat singura ,pe baza propriilor greseli si citind mult despre asta.

Asa ca mi-am propus sa scriu aici tot ce am experimentat si am invatat in materie de business creativ, sa notez aici toate cunostintele mele legate de SEO pentru afaceri mici . Si sa te ajut!

 

Bine ati venit pe pagina mea, femei creative!

 

 

 

 

TOP